Wie ben ik?


Ik ben Nicole Timmermans, 42 jaar, woonachtig in Delfgauw (vlakbij Delft).

Na mijn opleiding HBO-SPH, heb ik 18 jaar met veel liefde in de zorg gewerkt. Ik heb verschillende Post-HBO opleidingen gevolgd waaronder Intensieve Gezinsbegeleiding. Hierbij hielp ik gezinnen o.a. structuur aan te brengen en weer verbinding met elkaar te zoeken.

Zo'n 6 jaar geleden kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad en ben ik in ons familiebedrijf gerold met de vraag om te organiseren en structureren op de werkvloer. Het bedrijfsleven is een frisse tegenhanger en ik heb hier met veel plezier het personeel, tot en met het magazijn en ICT geregeld.

Met naast mijn werk 3 opgroeiende kinderen en een ondernemende man thuis, was het noodzakelijk om de boel goed georganiseerd te houden en ben dus ervaringsdeskundige, als het om het plannen en organizen van gezinnen gaat.

Daarnaast zit organizen en opruimen in mijn DNA en word ik er vrolijk van een rommelige ruimte om te toveren tot een fijne, rustige en praktische ruimte. Niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen. En je moet doen waar je blij van wordt, dus waarom niet er je beroep van maken?

Ik heb de opleiding voor Professional Organizer gevolgd en ben aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional  Organizers)

Van een (kleding- of voorraad) kast, een keuken of een schuur tot aan een complete verhuizing, zakelijk of particulier, neem contact met mij op!